Project omschrijving

IK SKIN PERFECTION

MAAK EEN AFSPRAAK

IK SKIN PERFECTION

MAAK EEN AFSPRAAK

IK SKIN PERFECTION

COSMECEUTICALS

De oorsprong van onze gezichtsverzorging word steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten welke ingrediënten verwerkt zijn in de producten die ze gebruiken en wat deze doen voor de huid, of juist TEGEN de huid. Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel gezichtsverzorging ‘belastende’ en ‘irriterende’ stoffen bevatten, die slecht zijn voor de huid. Simpelweg; je huid heeft op deze stoffen geen antwoord, en word hierdoor geïrriteerd of reageert zelfs in de vorm van een allergie.

Maar waarom is IK SKIN PERFECTION dan anders?

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Er mag pas van cosmeceuticals worden gesproken wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarde van de producten, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperkt zich vaak tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter. Op het moment dat het word aangebracht voelt de huid zacht en ‘gevoed’, maar of het écht iets betekent voor uw huid is helaas de vraag..

Door de hoge dosering werkstoffen zorgt IK SKIN PERFECTION voor een intensieve huidverbetering, zowel in de salon als thuis! Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt. Daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit!

NO-LABEL

Kent u ‘m al?

Die ronde cirkel met de grote ‘NO’ erin? Dit is het NO-label, zoals ik het zelf zeg: het

‘NO- NONSENSE’ label. In dit label staan (bijna) alle ingrediënten en handelingen benoemd waar IK SKIN PERFECTION en ikzelf NEE tegen zeggen! U vind dit label terug op alle producten van IK.

Uw huid is uw grootste orgaan en verdient het beste! Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. Daarom gebruikt IK SKIN PERFECTION 100% pure, organische ingrediënten die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid. Producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en geen gekke en onnodige toevoegingen. Alle verpakkingen van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering (groene cosmeceuticals) maakt de producten zacht en daadkrachtig voor de huid.

4-fasen programma van IK Skin Perfection

IK SKIN SPECIALIST start bij de bron van het huidprobleem en zorgt hiermee voor doelgerichte huidstructuurverandering op een milde maar zeer effectieve wijze!

Het “Healthy Reset” programma zorgt in 4 fasen voor een gezonde en vitale huid. Je huid zal in 4 tot 6 weken weer in haar oorspronkelijke staat teruggebracht worden. Tijdens het Healthy Reset Programma wordt de huidstructuur blijvend verbeterd en worden huidproblemen grondig aangepakt. De huid wordt gevoed met biologische en exclusieve groene cosmeceuticals die het vermogen hebben om in de diepere huidlagen door te dringen en de huid vanaf de basis op te bouwen

FASE 1 Resetten

Het is belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie. Ook al lijkt deze nog zo gezond. Het doel van Fase 1 is dan ook dat de huid weer in balans wordt gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

FASE 2 Herstellen

De huid gaan we herstellen in de 2e Fase. De conditie van je huid bouwen we verder op, door de huid dieper te reinigen. Hierdoor wordt je huidconditie geoptimaliseerd en de huid wordt van binnenuit verzorgd.

FASE 3 Effecten

In Fase 3 zul je resultaten zien doordat de problemen van je huid en je huidwensen doelgericht worden aangepakt. In deze fase gaan we aan de slag met geconcentreerde krachtige serums.

FASE 4 Maximaal resultaat

Om voor blijvende maximale huidverbetering te gaan, maken we in Fase 4 gebruik van fruitzuren en huid-oliën. In combinatie met de juiste verzorging voor thuis zorgt dit direct voor resultaat.

Voor de producten van deze lijn check onze prijslijst! Voor prijzen en specs…